O NAMA

Srdačno dobrodošli na naše web stranice, gdje smo Vam pripremili mnoštvo korisnih informacija kako o nama tako općenito o gradnji montažnih niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Stabilo proizvodi montažne niskoenergetske i pasivne kuće i objekte vrhunske kvalitete.

Za razliku od mnogih ponuđača na našem tržištu, mi smo proizvođači a ne trgovci.

Naša proizvodnja se nastavlja kupnjom proizvodnih linija Emanita kuća i odabirom najboljeg kadra Emanita kuća koji su bili pionir gradnje montažnih kuća u Hrvatskoj.

Višegodišnje iskustvo u stolarskim i parketarskim radovima je dodatna garancija da mi znamo raditi s drvetom.

Na našem tržištu prvi i jedini nudimo američke standardizirane kuće sa prepoznatljivim stilom iz američkih filmova.

Naša predanost bio gradnji postavlja nas kao pionire u korištenju ekoloških prirodnih  materijala. Neprestano pratimo za Vas najnovije tehnologije i opremu te ih vrlo brzo primjenjujemo u našoj proizvodnji. Pri tome želimo dati svoj doprinos zaštiti okoliša, zdravom življenju i smanjenju potrošnje energije.

Naš cilj je konstantan rast izvoza i konkurentska sposobnost za ravnopravan nastup na europskom i svjetskom tržištu.

Gradimo niskoenergetske kuće i montažne objekte visoke kvalitete:

 • stambeni objekti – prizemni, katni, dvojni, kuće u nizu, višestambeni objekti
 • poslovne zgrade, uredi i skladišta
 • industrijske hale
 • vrtići, školski, zdravstveni, poljoprivredni, sportski objekti…

Naši prodajni savjetnici će rado odgovoriti na svako dodatno pitanje i zajedno s Vama osmisliti Vaš novi objekt, preporučiti najekonomičnija rješenja za dugotrajno ugodno korištenje.

Ne zaboravite da veći dio života provodite u zatvorenom prostoru!

Neka to budu trenuci ugodnog i zdravog bivanja kojim ćete održavati svoje zdravlje i produktivnost na visokom nivou. Mislite na svoju obitelj i svoje zaposlenike kao i sve one koji borave u Vašim prostorima.

Montažne kuće su gotov proizvod, stoga je izuzetno važno gdje ga kupujete. Ne žalite vremena i truda uloženog u prikupljanje informacija. Internet je svakako dobar početak. Ali svakako preporučamo da posjetite proizvodne pogone i reference gdje ćete se uvjeriti u istinost onoga što Vam se predstavlja.

U prošlosti je postojalo određeno nepovjerenje prema montažnim kućama u pogledu njihove trajnosti ili kvalitete. No, desetljeća iskustva u izvedbi i korištenju montažnih kuća rezultirala su unapređenjem tehnologije i korištenjem suvremenih materijala, koji su zaslužni za njihovu kvalitetu i sve širu primjenu. Početno nepovjerenje prema “novotarijama” je i najsumnjičavije razuvjerilo ispunjavajući zahtjeve standarda suvremenog stanovanja i potrebe racionalnog pristupa stanogradnji.

Stabilo nudi klasične montažne, niskoenergetske kuće koje se sastoje od gotovih panela iz drvenih materijala, a svojim vanjskim izgledom ni po čemu se ne razlikuju od klasičnih zidanih kuća.

Montažne niskoenergetske kuće su idealne za ljude koji žele živjeti u obiteljskoj kući “skrojenoj” prema vlastitim potrebama, ali ih gradnja kao proces ne zanima ili o njoj ne znaju dovoljno, nemaju iskustva te vrste niti vremena da se gradnjom bave. Stabilo svoje stranke ne opterećuje nepotrebnim detaljima vezanih uz gradnju: od izrade potrebne dokumentacije, izbora i koordinacije koperanata pa sve do papira za kredit. Mi sve to za Vas napravimo uz dogovor potrebnih detalja u jedno popodne.

Trudimo se Graditi Vaše snove svim svojim znanjem, iskustvom i snagom.

Ugrađujemo ideje

Osnovna djelatnost poduzeća Stabilo je proizvodnja  vrhunskih kuća u Hrvatskoj i europskim zemljama. Naša vizija i misija je neprestani razvoj, praćenje suvremenih tehnologija te njihova brza primjena za naše cijenjene kupce. Pri tome želimo dati svoj doprinos zaštiti okoliša, zdravom življenju i smanjenju potrošnje energije.

 • Ekologija
  • Stabilo kuće su visokovrijedne montažne niskoenergetske i pasivne kuće sa najmodernijom tehnikom. Drvo je CO2-neutralan, a najtrajniji građevni materijal sa visokom sigurnosti u slučaju potresa i požara.
  • Mi gradimo isključivo sa biološkim građevinskim materijalima bez kemijskih aditiva.
  • Naše montažne niskoenergetske i pasivne kuće unapređuju i štite zdravlje Vaših stanara pomoću zdravih i neusporedivih klimatsko ugodnih stambenih prostora.
 • Arhitektura
  • Individualnost svake gradnje – kod nas postoji potpuna arhitektonska sloboda. Savršeno i precizno ostvarenje Vaših ideja putem naše fleksibilne proizvodnje.
  • Vlastiti projektni odjel je zaštitni znak Stabila. Nudimo našim investitorima ideje, planiranje i stanogradnju sve pod jednim krovom.
  • Naš inovativni tim arhitekata radi stalno na tehnološkom napretku.
 • Kvalitet
  • Obrtničko znanje kao i moderno planiranje sa nanovijim tehničko-tehnološkim inovacijama kreiraju vlastita visoko postavljena mjerila. Kao naš investitor osiguravate si trajne vrijednosti.
  • Stabilo kuće je član Saveznog njemačkog udruženja montažne gradnje i gotovih kuća  e.V. i  ovlašteni nositelj znaka kvalitete RAL- Gütezeichen ODBOR ZA DODJELU UVJETA DOSTAVE I OSIGURAVANJA  ROBE – oznaka kvalitete. Naša kakvoća se kontrolira svakih pola godine od neovisnog FMPA – istraživačkog instituta za ispitivanje materijala Stuttgart.
  • Dodatno mi sami provodimo mjere za trajno unutrašnje osiguravanje kakvoće. Čimbenici koje uzimamo u obzir su kakvoća materijala, svojstva sirovina, oplemenjivanje sirovina i preciznost izrade.
 • Sigurnost
  • Razvijamo tradiciju prerade drva već desetljećima, ugrađujući je sad u inovativnom građevinskom poduzeću za montažnu stanogradnju. Naša iskustva zadovoljnih investitora su Vaša sigurnost.
  • Naša usluga u projektno – inženjerskim uslugama je uzorita: Posjete gradilištu, statika, savjetnički rasporedi, obimno savjetovanje, upravljanje projektom, građevinsko upravljanje i prijem zgrade. Našim investitorima sve to pruža plansku i terminsku sigurnost.
  • Mi dajemo na Vašu Stabilo montažnu kuću jamstvo prema PRAVILNIKU O DODJELI POSLOVA I SADRŽAJU GRAĐEVINSKIH UGOVORA od 5 godina, na elektro i postrojenje grijanja 2 godine a na NOSIVE DIJELOVE KONSTRUKCIJE 35godina. Uglavnom je Vaš voditelj gradilišta i nakon gradnje uvijek za Vas tu.

Kontaktirajte nas

Arkada interijeri d.o.o.